DOO JETI iz Rume

- postoji više od 15 godina. Iza nas stoji kvalitet i stalno usavršavanje, kako opreme tako i ljudstva. Iskustvom stečenim tokom ovih godina i zadovoljnim kupcima, stekli smo ime u proizvodnji profesionalne opreme za pekare, mesare, ugostitelje, markete i druge.

NAŠA MISIJA

- je aktivni uticaj na proces podizanja standarda pekarskih usluga. S toga svakim danom nastojimo biti bolji nego juče. U svakom potencijalnom kupcu prepoznajemo vrednog partnera i sa predanošću rešavamo njegove specifične potrebe. Svaki zahtev za nas je kreativni izazov. Svaki naš kupac je član velike JETI porodice usmerene unapredjenju kvaliteta života i rada.

UGRADNJA

Ugradnja profesionalne opreme obavlja se po najvišim tehnološkim standardima, a uključuje:

- postavljanje opreme na odredjene lokacije u objektu i puštanje u rad

- obuku osoblja za rukovanje uredjajima
- pregled uredjaja - nulti servis

STRUČNI TIM

Ljudi su naša najveća vrednost i snaga. Poštujući njihova prava, poslovne interese i dostojanstvo, osiguravajući im stalno usavršavanje, stvorili smo tim visoko-kvalifikovanih i motivisanih stručnjaka kompetentnih za rešavanje najsloženijih zahteva.

USLUGE

Su dodana vrednost našim kupcima. Ponosno naglašavamo da smo jedno od retkih preduzeća koje osigurava kompletnu uslugu, od izrade idejnog rešenja, realizacije i puštanje uredjaja u rad. Obuka osoblja do kvalitetne postprodajne podrške, koja uključuje redovne servise i osigurane rezervne delove za uredjaje.

ODRŽAVANJE

Kvalitetno i kontinuisano održavanje opreme je od presudnog značaja za njeno ispravno i dugovečno funkcionisanje. S toga našim kupcima osiguravamo postprodajnu podršku koja uključuje:

- redovno servisiranje opreme u garancijskom roku
- interventno održavanje, popravke i zamene delova opreme

Za održavanje opreme osiguravamo rezervne delove, stručan kadar i servisna vozila za intervencije na terenu.

PROJEKTOVANJE

Tehnološko projektovanje je preduslov za kvalitetnu ugradnju i ispravno funkcionisanje opreme, maksimalnu iskoristivost prostora i jednostavno upravljanje procesima rada. U projektovanju vodimo računa o važećim propisima, individualnim zahtevima objekta i aktuelnim trendovima u opremanju pekarskih i uslužnih objekata. Naš stručni tim na osnovu važih želja i potreba izradjuje kompletan projekat koji obuhvata:

- snimak postojećeg stanja u objektu
- definisanje projektnog zadatka
- tehnološki projekat sa popisom opreme
- projekte potrebnih lokacija za energente (struja,plin i voda)
- detaljnu cenu za kompletnu uslugu

EKOLOGIJA

Čuvanje okoline je važan deo naše poslovne kulture. Počinje od izbora ekoloških materijala i najnovije procesne tehnologije ugradjene u svaki aparat, a završava zbrinjavanjem ekološkog otpada nastalog korišćenjem naše opreme.